Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taloval

 

 

 

i oändligavida

 

i

oändligen

vida

 

i oändligvida ängder

dansar skirljus

slöjor

 

solfingrar rör vid

spindelvävsflor

 

löser droppar fria

 

sakta

sakta

 

vikes blad

krona ut

 

hon sträcker ut sig

strålar

 

i mötandes stigar

 

oändligen

skönhet

skapar

 

oh du vackra slända

 

 

 

oändligvidas marker

vattnas med befrielse

 

hjärtgroddar stiger ut belysande

 

talovalens

 

ljusandning




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-11 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser