Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att få lukta





de svenska orden räcker inte till
att lukta är två olika saker

men om jag säger så här
att om du luktar
så vill jag lukta
på dig

vad du än luktar




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-11 08:14



Bookmark and Share


  PPQ
tjusigt riktigt tjusigt
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP