Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till mina barnbarn




Barnbarn

 

Lilla Alicia och stora Tyra
så underbara och så dyra
hela världen har dom framför sig
för att utforska och ha kul

Att ha glädje av varandra
när de växer upp tillsammans
att klara sig förutan andra
bara  finnas där för varann

Det är glädjen man har med ett syskon
att ha någon att dela allt med
får ni över tar jag gärna en smula
jag ställer mig mer än gärna i kö.

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-26 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP