Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlösheten

I drömmen var du halv

du släpade dig fram mot mig

 med en blick

  som inte var medveten.

 

I drömmen var du inte hel

 du släpade dig runt ett hörn

  du såg på mig med bedjande ögon

   som om du visste, fast ändå inte.

 

Du skrämde mig i drömmen.

 

Du var inte hel

Du var halv

och ingenting kunde hela dig igen.

 

 

Jag är ledsen att jag inte kunde hela dig.




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-11 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár