Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälj Sälj Sälj



Hade min lampa på blocket och efter någon timme stod det en utvandrare utanför min dörr, han sa han hade flyttat från Skåne till Småland så i Skåne var han utvandrare och i Småland var han invandrare.

Han hade inga pengar och frågade om jag tog kort och då visade han sin fjella på ett kort som han ville ge mej. Tyvärr kan jag inte ta den sortens kort fjellan går inte in i maskinen, sa jag Så där stod lampan mellan oss och den lös inte för kontakten var inte i. Sedan försökte han pruta så mycket att han kunde betala 5.50 som han hade.

Jag blev lite misstänksam på honom eftersom där i annonsen stod att jag skänkte bort lampan gratis bara någon hämtade den. Kanske kunde denna ut-in vandrare inte läsa svenska utan bara skånska och småländska. Jag tog 5.50 och han tog lampan och undrar fortfarande vem som tjänade på affären.





Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 16:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det hade nog varit bättre om lampan bara stått på sig litet mera i den däringa annonsens spalt så hade du sluppit detta nonsens
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson