Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stollar är vi. Du med.

All min energi

gick åt
för att lura dem

efteråt
kvar fanns en torr klump
och ett tomt

vattenglas

någonstans bland molnen
i en ballong
jag blåst upp
firades jag

med tårtor, glass och automatkaffe :)

Stollar är vi,

Allihopa!

du med och jag med




Fri vers av Aaxel
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-11 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel