Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Observera, en skämtsam historia även om jag med sorg ser att samhället hårdnar för varje dag...


Bullar av dynamit (2011)


Tänkte servera dom lite
beslöjat till de som borde
bita i sten
tills tänderna krasar.

Det har blivit för många
som rider på självgodhet
och förmånen att vara
en del av ett hårdnande system.

Så lite bullar
av bästa kvalitét
borde ju bjudas
förvisso lite heta ;)...

Nja, kanske inte ändå
det är vår plikt att bygga upp
inte göra saker sämre
vi går endast med kärlek..

...framåt...

..jag bjuder på kakor..

..med mycket socker istället...

..så vi orkar en dag till.......




Fri vers av Järnkatten
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-04-11 17:04



Bookmark and Share


  Anna*
Mums ... tack! Goda kakor bjuder du på ☼ i solskenet ... (läste ingressen och förstår undertexten också ☺)
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten