Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting är mitt






ingenting
är så uppfyllande
som
just det ordet

det går aldrig sönder
det brinner aldrig upp
det fryser inte ner mig

det omfamnar
utan löften

det avväpnar
min sjuka längtan
min hungriga törst
om nånting bättre

det slipper mig

för att kunna sägas
har det ett namn




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-11 19:24



Bookmark and Share


  Lennart Bång
det här va inte ingenting, det här var ännu bättre :D
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP