Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter tre brustna hjärtan finns bara ett kvar


Hon fanns i tankar långt borta
hela tiden vid min sida
men aldrig var det hon och jag
som vandrade hand i hand

visst var jag kär
men aldrig riktigt ärlig
kunde aldrig riktigt släppa
hon som inte fanns

mitt hjärta brast
varje gång jag insåg
att verklighet och fantasi
sällan är detsamma

efter tre brustna hjärtan
har jag nu bara ett kvar
men utan särskild eftertanke
har någon redan fått det

och det är inte hon i fantasin
som blivit verklighet
ganska långt ifrån
egentligen någon ingen alls

för jag har förstått
att tillåter jag mig att älska
henne och hon mig
är det vi som är allt




Fri vers av Herr Quist
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-12-20 21:04



Bookmark and Share


    pergunnel
du är duktig. allt jag läst hittills är wow!



Den här flyter på bra, suger sig in i en liksom.

tack!
2006-03-07

  Therés
Tackar för att jag får möjlighet att läsa det du skriver.
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Herr Quist