Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kan man älska för mycket

jag har sänkt alla murar
jag har öppnat mitt hjärta
här är jag
älska mig!!

men du bara står där
gör inget
tittar
blinkar

jag säger hur vacker du är
men du tvekar
jag säger att du är underbar
men du tittar bort

jag förstår inte,

tidigare har människor sagt till mig
att jag inte delar med mig av mina känslor

så därför bestämde jag mig:
\"jag är här, jag är din!\"

men du tvekar,

jag frågar:
\"vad är fel?\"
du svarar inte

jag frågar igen:
\"varför svarar du inte?\"
nu svarar du:
\"därför\"

VARFÖR?!,

jag förstår inte
jag gör ju tvärt emot
vad jag gjort när det misslyckats med andra

jag öppnar mig
kapitulerar
jag ger mig till dig!

i ett desperat sista försök skriker jag:

\"JAG ÄLSKAR DIG!!!\"

du står kvar
jag är tömd

du står fortfarande där,
blinkar och säger:

\"jag är rädd..\"
































Fri vers av Herr Quist
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-12-20 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Quist