Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig din dröm

Jag är så liten
jag knappt syns

en atom bland molekyler
ett hårstrå i ditt hår

jag är skräpet på din nagel
jag luddar i din navel

en fluga på din hud
tandkrämen i din mun

jag är vad jag är
men aldrig blir jag din dröm




Fri vers av Herr Quist
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Quist