Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensdans med Baron Grå


I månsken jag dansar
I takt och fason
Till den oumbärlige
Baron Grå med mustaschens
Skrålande sång och spel

I månljusets glans
Blänker mina ögon
Och baronens kritvita
Hår glänser i symbios
Med cymbalernas lättja

I svängom
Blottas våra lurviga ben
Under särkar vita
Finns bara skratt och sång
Där finns bara baronen och jag




Fri vers av Herr Quist
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-07 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Quist