Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skriver ett samlag





jag kan fantisera
om att kunna göra det

jag kan titta på
när andra gör det

jag kan ligga bredvid
och kommentera

jag kan
göra det

jag kan
vara det

det har inget med kvalitet att göra

bara om man är subjekt eller objekt




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 444 gånger
Publicerad 2011-04-12 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP