Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hjärta, min piñata?

Slår ditt hjärta för mig?

Eller slår jag på ditt hjärta? När mitt hjärta inte slår för dig.

Som ditt kanske slår för mig

Jag vet hur det känns




Fri vers av micke ahlborg
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg