Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödande förenkling




i sin iver
att hålla henne fast

beskrev han henne
gång på gång

stiliserat
vackert och sirligt

hon slutade
som stilleben




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-12 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I värsta fall kanske ett stilleben på piedestal?
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP