Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev och skrev och skrev och skrev och skrev. Tillslut gick det inte mer, allt var ute. Nu är det dock mer som vill ut.


Upp till 10, ner till 0

Det var i samma sekund de hittade mina texter gömda under sängen
de började uppmärksamma mitt skrivande
de hyllade mig för att sedan kräva mer
de skrattade och grät
de började trycka böcker

Det var i samma sekund som jag slutade




Fri vers av Ida Wi
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-12 21:43



Bookmark and Share


  Anna*
Berörande och starkt ♥ Applåderar
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ida Wi
Ida Wi