Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fresta

Nyvaken, lättpåverkad och en blick är en elstöt som sätter dig ur spel.
När du är svag blir du mitt offer, som en skadad antilop på savannen.
Varm som ett spädbarn, yr och rosig hy. Nödvändigt ont - har saknat vila.
Svidande vacker. En lätt gisslan som står ut med viss tortyr.

Var är du? Mitt i livet.
Vad gör du? Lever i förnekelse.

Smicker funkar, sa han och blottade halsen.
Samhället är sjukt, låt oss fly... i all anspråkslöshet.
Svärtan är så stark att man måste flabba.




Fri vers av Ida Wi
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-06 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Wi
Ida Wi