Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinnesrand

Vi är fångar i oss själva, vi är fångar i vårt land.
Var är det vi hör hemma? Var kan det vara någonstans?
Och vem är det som vacklar på vansinnesrand?
Är det du? Är det jag? Är det vi? Är det dem? eller är det ingen alls?




Fri vers av Ida Wi
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-01 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Wi
Ida Wi