Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regn kommer solsken

Vågor av längtan slår hårt mot strandad sten

Vid en okänd kust står en fyr som gör sitt bästa att kasta ut vägledningens ljus i mörkret

Men äts upp av den täta dimman

En man som fiskar efter sanningar öser ur vatten i sin båt som läcker in

Händerna värker av årtag

Och det regnar

Dagen gryr och lämnar nattens erfarenhet bakom sig

Solens strålar tränger igenom molnen och svalorna flyger högt

Fiskaren är trött men lycklig




Fri vers av micke ahlborg
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 22:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hav
andas i denna

andningen är stark
fylld med kraft

tack till bilder
livbilder
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg