Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill vi så tar vi vi oss oftast vidare...


Ek-klut vad är det? (2011)


Kanske..

modet att bekänna och berätta
om den panik som uppstått
och att energin flytt sin kos
men trots det sträva vidare.

då..

en uppmaning med hjärta
en medkänsla från en vän
ett stöd från en bekant
ett steg i taget
en konsekvent strategi
viljan att förändra.

och..

berget av hot och belastning
spränges undan, bit för bit
en väg blev snart synlig
det vara bara att gå

.vidare..

..starkare nu..




Fri vers av Järnkatten
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-13 18:50



Bookmark and Share


  Anira
känslor.......fint
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten