Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill bli sedd





ju ensammare vi känner oss
ju mer tittar vi på andra
t ex via teve
för att undra
vad de tänker om oss

"men de i TV:n vet ju inte om oss...?"

"jo det är just vad de gör det...
det är JU därför de är i TV"

"aj fan...du har rätt !"


ensamhet föder självupptagenhet

eller gud förbjude

vice versa




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-14 10:14



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Det gäller att stänga av teven, "de ensammas vän" och se varandra istället "in real life", för då botar man självupptagenheten också, åtminstone tillfälligt. Men vanans och medias makt är större än den enskilda och goda tanken. Så där har du en poäng.
Tack för detta ! :)
2011-04-16

  Marja-Liisa Koski VIP
Arvaappas vaan, minä näen Sinut sielun silmillä!
Kram!
ML
2011-04-14

  cilax VIP
Enkelt, rakt, träffande
fint
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP