Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en dröm alltså.


Drömsemester

Jag och min älskling sedan 48 år
ligger i skuggan och ser
solbestrålat turkosblått vatten
sakta välva
helt för oss själva.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2011-04-14 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP