Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om detta forum...


Jag är så stolt (2011)


Jag fick tresiffrigt i applåder
i förra veckan på mina texter
tårar av lycka rann
nerför min kind
av att ha berört er
så starkt med mina tankar.

För ni är hopp
när modet sviker
ljus och väg framåt
när dimman är för tät
ni sätter min plats
på marken, i en stormig värld.




Fri vers av Järnkatten
Läst 146 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-14 11:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Nu fick du några fler ;)
2011-04-15

  Linda CH VIP
Du ska vara stolt som delar med dig till oss med dina texter. Det är vi som är tacksamma! Visst blir man lycklig och glad för alla kommentarer och applåder. Det är otroligt uppmuntrande!
2011-04-14

    Yarissa
kram till dig min vän.
Du bidrar med din visdom.
2011-04-14

    ej medlem längre
Grattis!! Vilken text gällde det?
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten