Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så vore...

 

 

Så vore det att jag

ville ta dig i detta nu

 

hårt och brutalt

eller faktikst kanske

njutningsfyllt....

 

Väntandes in dina

rörelser, reaktioner,

 

höra andningen öka

pulsen  vibrera,

 

under fingerspetsarnas

långsamma vandring över din rygg,

 

ner  mot svanken, den underbara

och vidare senare mot andra

angenäma mål!!

 

 

Skulle du vilja, låta mig

få vidröra dig förisktigt,

nå ditt innersta jag?

 

Som en eldskärare,

skära rakt igenom, 

medan din kropp

krampar, skakar?

 

Skulle du våga

lägga din kropp,

ditt jag, din själ,

för mina fötter

 

i detta nu?

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-14 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbar!
Du träffar mig brutalt och personligt med dina ord!!
2011-05-09

  Linda CH VIP
Starkt, häftigt och bra! Krigarprinsessa....
2011-05-04

  kirsti ylinikka VIP
Hela dikten är bra, men slutet är fantastiskt!
2011-04-20

  Johan Bergstjärna
Underbart!
2011-04-15

  Anna*
Slutet är helt suveränt och den sista strofen med tillhörande avslut skulle kunna vara en hel dikt själv men tjänar som snygg punkt till ditt skrivna ♥
2011-04-15

  Peter Stjerngrim VIP
Detta är otillbörlig marknadsföring in extreem ... :)
(min själ skruvar på sig inom mig, samtidigt som jag utåt sett
visar mig vara totalt oberörd ... åtminstone ur virtuellt perspektiv ...)
2011-04-14

  PPQ
madonnavibb älskar den:D
2011-04-14

    ej medlem längre
Kvinnokraft när den är som bäst
2011-04-14

    ej medlem längre
Gud, jaaaa!! Vilken text, vilken bild!!!

Bokmärkes, Xena. Bokmärkes
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia