Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1.0




Medan avfartsvägarna numreras


Snaror är snaror
även om de är vita

Ser du hur de lyfter upp mig
medan de drar ner dig

(Eller om det är tvärtom?)

I tvåplanskorsningens frånvaro av röda spik
där vi tillfälligt ses men aldrig möts -
 
blir vår omhuldade subjektiva objektivitet
smidigt skyddat av ett ord vi aldrig nämner 

 

 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet