Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer?

Jag sprang
in i framtiden
köpte mig fri från nuet
utan att se tillbaka
vad lämnade jag på vägen?

Vattnet så still
spegelblank yta
strimmor av ljus
försvinner i mörker
vad lämnade jag på botten?





Fri vers av Katastrofal
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-14 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastrofal
Katastrofal