Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blind leder blind





den åldersstigna tiggerskan
med muggen under sin
frusna, gungande kropp
trodde hon upplevt
det mesta

tills den kraftfulle,
unge zigenarmannen
bestämt klev fram till henne,
kastade en blick i plastkoppen
och bad om en euro
till kaffe




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-15 11:33



Bookmark and Share


  walborg
huhu .. den berättelsen sätter spår ...
2011-04-19

  Minkki VIP
ibland tror man inte sina sinnens vittnesbörd...
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP