Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>En liten dikt om våren</em><br>


Det spirar

 

Nu börjar allting spira
och jorden väcks på nytt
när solens strålar strömmar
blir allting som förbytt
det kryllar ner i marken ,
det spritter över allt
små gula luddiga tussar
de lyser i tusenfallt

Det blåa vattnet lyser
så klart i solens sken
jag får sådan lust att doppa
mina vinterkalla ben
Men än så får jag vänta
sommaren är inte riktigt där
några dagar till med kyla
hoppas sedan att den är här

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-15 13:09



Bookmark and Share


  ULJO
En underbar förmedling om hopp och längtan du förmedlar
2011-04-18

  mare VIP
Spirande liv, underbart ;)
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP