Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur jag rädslas

En sifferkombination i mitt huvud. Du skriker efter rätt kod.
Jag kan för mitt liv. Inte ge dig den.
Av rädslan. Vad du ska finna.
När du öppnar. Mig.
Med nyckeln. Jag så väl bevarat.
För den där personen. Jag inte trodde existerade.
Mina vitnande knogar. Som desperat håller vid.
Av principen. Att aldrig släppa.
Förlora kontrollen. Hur lätt är det.
Med en hårt bultande. Knöl.
I bröstet. Och en snedvriden syn.
På allt det där. Du skriker efter.
Jag vill inte mer. Avskyr närmandet.
Får mig att kvävas. På ett oskönt vis.
Stänger in känslorna. Drar fram mitt vapen.
De avstängda orden. Ett känslolöst uttryck.
Bryderi är överkurs. För sådana som mig.
Om än jag inget hellre. Skulle vilja.
Omfamna dig. Och gråta milda tårar.
På din marinblå yllekofta. Inom tidsramen evighet.




Fri vers av Mercy
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-15 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mercy
Mercy