Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såra mig hellre igen...

jag lät mig förloras i dig igen
du tog min själ och höll fast den hårt..

jag visste redan då att det skulle leda till smärta och tårar utan svar
men ändå väntar jag på att det ska ske igen

tårarna rinner när jag tänker på rädslan att du på riktigt
låter mig gråta mig till styrka
för att aldrig titta tillbaka igen

Du sa att man kan få allt man vill
om jag säger att jag vill ha dig
kan du fixa de då?

Jag hatar att jag inte vill släppa hoppet eller tanken av dig
men du kan inte se mig gråta
du kan inte känna mina drömmar
du kan aldrig laga mitt hjärta
för jag är inte älskvärd för dig





Fri vers av Nike_Victoria
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-15 18:45



Bookmark and Share


  mickech
Smärtsamt uppvaknande
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria