Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om att jag är glad att jag är som jag är.


jag kunde ha varit snygg

Jag kunde ha varit snygg
men jag är hellre trygg.
Jag kunde ha varit smal
men jag vill inte vara minimal.
Jag kunde ha varit rik
men jag lyssnar hellre på musik.
Jag kunde ha varit populär
men jag vill inte ha några abstinensbesvär.
Jag kunde ha varit perfekt
men man får ändå ingen respekt.
Jag är glad att jag är jag




Övriga genrer av malunzZ
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-12-22 22:49



Bookmark and Share


    think 2-o+ice
Om det kommer en ny upplaga av "Älska mig, nu!", skulle den här vara klart värd en plats :)
2006-01-05

    ej medlem längre
Wow. Det här ska jag skriva ut och sätta på kylskåpet så att jag trivs varje gång jag ställer mig framför det, och agerar därefter..;)
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

malunzZ