Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina tankar, mina ord.


you\'re everywhere

Varje steg jag tar,
påminns jag om dig.

Varje sak jag ser,
påminns jag om dig.

Varje andetag,
Varje sekund,

hela tiden.
finns du här, inuti mig.

föralltid i mitt hjärta,
i mitt minne, i min själ.




Övriga genrer av malunzZ
Läst 616 gånger
Publicerad 2006-03-25 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malunzZ