Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en regnig dag i maj



och ännu en gång sitter jag här ensam,
även denna gången var det mitt eget fel.

real life ain\'t no fairytale ,
real life is a nightmare.




Övriga genrer av malunzZ
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-05-21 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malunzZ