Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm, inte riktigt nöjd med denna..


how i wish

How i wish i could only be yours,
every day and for hundred years.

tänker på dig dygnet runt.

How i wish you would love me,
like a fish loves the sea.

du är den enda jag vill ha.




Övriga genrer av malunzZ
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-04-15 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malunzZ