Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du strör lycka omkring dig

du strör lycka omkring dig,
precis som konfetti.

du sätter hela världen i gungning.
precis som en stor jordbävning.

att du finns gör mig lycklig.




Övriga genrer av malunzZ
Läst 616 gånger
Publicerad 2006-03-05 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malunzZ