Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara kär.


- du finns i hela mig

Din doft har bosatt sig i min näsa.
Din smak har fastnat på min tunga
och din kärlek finns i hela min kropp.




Övriga genrer av malunzZ
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-07-23 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malunzZ