Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- tack för att jag har dig vid min sida

Med dig känns allt helt underbart bra,
du är ljuset och kärleken i mitt liv.
Med dig vid min sida klarar jag allt,
du är det mest dyrbaraste jag har.

Tack för att du kom in i mitt liv.




Övriga genrer av malunzZ
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-07-23 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malunzZ