Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var tar vissa ord vägen ibland... jag vet jag tänkt skriva dem men de flög bara sin väg.


Ordet Flög


När det nyputsade ordet

flög sin kos

undrade jag

om det var vinden

som kom och tog det

eller

om det frivilligt gav sig iväg... ?




Fri vers av demonsson
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-16 17:22



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
kan man verkligen undra..fin text
2011-04-17

    ej medlem längre
Det är så de bär sig åt ibland, lite småfräckt tycker jag!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson