Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömma det vi vill och inte vill det är både lätt och svårt.


GLÖMSK?


Glömska tillhör
egentligen ingen

Inte ens gamla glömmer

Det är bara inbillning

Tro på det
och

du kommer minnas
mer än du någonsin kunnat ana.




Fri vers av demonsson
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-16 17:47



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
det är nog sant..väl skriftat
2011-04-17

    ej medlem längre
Tack, med denna fina text väcker du ett minne, som kan bli en ny berättelse.
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson