Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem och aldrig bort

Till toner av vindens sus
jag kysste dej
Av havet det eviga
du smakade salt
Av värmen från från solen
din kropp varm och gyllene
I den sträva sanden
din hy så mjuk som sammet
I ljuset av tusen stjärnor
du log

I månens ljus
tog vi våra händer

vi ledde varandra bort

men hem




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-16 23:48



Bookmark and Share


  Julio VIP
Snyggt formulerat waldemar, här fick du till de^
2011-04-28

  Stjärnöga
"Hem och aldrig bort"
Det är så kärlek ska
vara..
så vackert skrivet! :)
2011-04-20

    ej medlem längre
Varma ord i denna fina text!
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders