Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta vara du ett tag

att slippa veta
att slippa höra
att slippa se att du vänder dig till andra när du tror jag inte vet
men jag är inte blind
inte döv eller heller utan känslor

sluta spotta på mig
sluta stampa på mig

sluta vara du en stund

kom in i mig
se mina känslor
se hur jag mår

se mig

du fortsätter göra mig illa när du gör sådär
du fortsätter skada min brustna själ

jag vill inte mer
kan inte ta mer
måste du göra så att alla se

det känns som mitt enda skydd har svikit mig när jag ligger på marken
mina organ ligger vid min sida
jag ser att mitt hjärta slår där de ligger på gatan bredvid
det kämpar för att ge mig den friden jag vill ha
men hur ska min sargade själ kunna laga min kropp när du fortsätter spöka i mitt tankerum?




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-17 10:40



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Bra skrivet!!
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria