Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Let me show you how...... OBS ÄCKELVARNING ! OBS Överkänslliga personer rådes att UNDVIKA att studera denna text OBS !


Om man vill kan man ju göra nästan allt till pornografi !

KUKeliku ! Tuppen gal innan påsättningarna av hönsen....


"FITTjA "= En stockholmsförort med pornografiska namnanslag....


"(T)URINO"= En italiensk storstad med enorma avloppsproblem.....


"ANAL-fabet"= Ej läskunnig person med en benägenhet att vilja bli knullad i ANUS..


"Pung - Fru" = Homosexuell person med dragning åt det feminina hållet...


"Ränn-Skit" = En exkrementdyrkande individ som föredrar "den lösa varianten"..


Floyd PATTerSzon : En pattfixerad boxare ... (Ev likheter med en världsberömd
tungviktsboxare är helt tillfälliga) .


"PICKetyWITCH" : En penisförsedd häxa . (Eventuella likheter med namnet på en känd ,engelsk popgrupp från tidigt 70-tal är helt tillfälliga)


------










Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 00:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ha,ha! Mycket underhållande text! :)
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska