Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska man tro på? Inte fan vet jag!

Jag tror

Att få vet

Att vad de tror på

Kanske inte är sant

Men jag vet

Att tro kan försätta berg

Jag vet bara inte hur




Fri vers av micke ahlborg
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg