Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks dikt

Vi två försöker hålla farorna ute
vi lyckas
för det mesta
men ibland blir vi rädda och då
försvinner vi in i tiden
av inget
av rädslan att
förlora varandra
på olika sätt
men vi är så lika men ändå inte
och jag älskar dig




Fri vers av Sweetfox
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-18 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox