Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte i dag





han var lite orolig
fast inget fanns
att göra i dag
han tryckte
in handen
i ansiktet
ändrade om
slutade undra
tog det från det hållet
fick en svag ingivelse till att låtsas
att allt skulle bli bättre
en annan dag
men det var bara
en ingivelse
en svag en
en annan dag

handen satt kvar




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar dina halsbrytande vändningar . . .
2011-04-18

  Jan Widströmer VIP
Kafka i Svedala
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP