Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var glad

Var glad åt att du är pigg och kry

och för att du får se morgondagen gry

Var glad åt att du är mätt i magen

och för att du fått leva just den här dagen

Gläd dig åt alla fina stunder du ska få och har fått

och gläd dig över dina vänner som vid din sida stått

Var glad åt att du nått fram till trygghetens hamn

Så kom min vän och lägg dig i min famn

och låt oss glädjas tillsammans åt allt vi har




Fri vers av Anne Lindlöf
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 21:56



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Det finns mycket man kan vara glad för.
Mycket man tar för givet som man inte alltid tänker på.
Människor är det bästa djuret som skapar problem, som inte är några problem egentligen.
Ta bara det här med hur många gånger man blir lite besviken för att dagar inte blir som man tänkt sig.
Man sitter där på kvällen i en varm och skön soffa, kanske äter en macka och dricker en god läsk.
Men man är ändå lite besviken för att man inte fick den där miljonen på Lotto som man hoppats på.
Okej, kanske lite överdrivet, men du fattar vad jag menar.
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anne Lindlöf