Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom

Tänk ändå vad jag är rik, rik som få
Allt jag har här i livet: min familj, och mina vänner
Förmånen att till mitt arbete kunna få gå
och med mina vänner prata om vad jag känner
Jag har ett fint hus, bil och mat för dagen
En man som älskar mig har jag också lyckats hitta
Mina fina barn mår bra, och dom följer lagen
Tänk att när man vill vid havet får sitta
Vi har en vacker natur som är allas rätt
Så visst är det väl så att jag är rik på alla sätt...




Fri vers av Anne Lindlöf
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-18 22:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vi kan ta varann i hand för även jag är rik!!! Jag har en ny kärlek, flera jättefina barn, ett barnbarn, jag är bonusmamma till två charmtroll, har vänner, flera hobbies, bor alldeles intill havet, skogen, naturen...det må vara hur det vill med pengar, jag är hellre rik på andra guldkorn:-)))
2011-04-19

    AA VIP
Är det inte rikedom så säg, det du skildrar. Rikedom är relativt. // AA
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Anne Lindlöf