Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets båt

Känslorna är som en liten eka på ett stormande hav

Ensam och hjälplös mot vädrets makter

Men så ibland mojnar vinden ut

Och solen tittar försiktigt fram

Då känns livet genast lättare


och känslorna guppar fram över stilla vatten

Men just som man siktar hamnen man sökt

så blåser stormen upp på nytt

och man ser hamnen fly bort i horisonten

Känslorna är som en liten eka på ett stormande hav...




Fri vers av Anne Lindlöf
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-26 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne Lindlöf