Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Vårens glada tid är åter här

med vårsol och massor av romantik

Våren är en tid då man lätt blir kär

Alla knoppar brister och ingen dag är den andra lik

Borta är vinterns kyliga vindar, snö och rusk

Tussilagon lyser likt solen i dikeskanten

och se snödroppen som tittar fram under löv och busk

Äntligen kan man lägga bort mössan, sjalen och vanten

Se så den smältande snögubben gråter

i vårsolens milda varma sken

Snart kommer alla flyttfåglarna åter

Ja, nu är våren äntligen här!!!




Fri vers av Anne Lindlöf
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-26 09:52



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Äntligen vår *prosit* ,
men ack så vacker!
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Anne Lindlöf