Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka kan vara...

Lycka kan vara att älska sin kära


Lycka kan vara att stå någon nära


Lycka kan vara att någon vara trogen


Lycka kan vara att gå ut på krogen


Lycka kan vara att ensam få vandra


Lycka kan vara att finna varandra


Lycka kan vara att finna en vän


Lycka kan vara att försöka igen

Lycka kan vara.....




Fri vers av Anne Lindlöf
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 22:14



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mysig text om lycka...lycka kan också vara att precis ha läst din fina dikt!! Tack!
2011-04-19

  Herr Funderare
Lycka kan vara att läsa dina dikter :P
Den satt inte helt fel....tja tjing
2011-04-19

    AA VIP
Fina ord. Lycka ord är att uppskatta det triviala enkla vardagliga. // AA
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Anne Lindlöf